Blogiyhteistyö

Kun yrityksesi kaipaa rehellistä ja pikkutarkkaa palautetta, valintasi on Missis L! Kohta 50 ikävuoden kokemuksella on maailmaa tarkasteltu ja kirjoitusinnokkuutta riittää, olihan Missiksen yksi urahaave nuorena tyttönä toimittajan ammatti.

Missis L. on ollut myös itse yrittäjä yli 10 vuoden ajan. Blogikirjoittaminen, matkustelu ja hyvien ruokien ja juomien sekä pienten hienojen hetkien havaitseminen ja tallentaminen ovat kaivattua vastapainoa yrittämisen arjessa. Kirjoitusten aihepiirit ovat myös usein arkisia - koska arki on hienoa, kun sen oikein oivaltaa!


Missiksen juhlaa ovat usein erilaiset kulttuurielämykset: musiikki ja musiikkiteatteri jo ammatinkin puolesta, mutta yhtä hyvin myös erilaiset museot ja ihan vaan elävä kaupunkikulttuuri! On mukava tunnelmoida isoissa ja pienissä kaupungeissa ja päästä sisälle eri rytmiin ja atmosfääriin. Missiksen lempikaupunkeja ovat vilkas ja väsyttäväkin Lontoo ja toisaalta viehättävä pikkukaupunki Naantali, jossa on myös Missiksen kesätyö Naantalin Musiikkijuhlilla.

Yhteys: reissussaoonjakehtaansanua@gmail.com
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti