tiistai 3. marraskuuta 2015

Hyvinhän tämä alkoi...?

Terveisiä Köpiksen koneesta! Eiku...?! Turku-Tukholma-Düsseldorf reititettiin uudelleen, koska Düsselin kentältä on löytynyt toisen maailmansodan aikainen pommi! Tälle aamulle on jo kerennyt tapahtua seuraavaa: hukkasin hetkeksi passini, kunnes löysin sen ihan väärästä lokerosta käsimatkatavaraa. Passin hukkaaminen on perinne näillä Saksan reissuilla vuodesta 1985 lähtien. Lisäksi ostin Turun kentältä kaksi pulloa suomalaista lähdevettä, koska ne oli tarjouksessa. 


Aamutunnelmaa Arlandassa.Ihmettelin omaa suhtautumista koko lentoreitin muuttumisdraamaan: ei pal vähempää vois kiinnostaa. Siin vaan istuin ja kuuntelin kuulutuksia ja ajattelin, että kai tää tästä jotenkin selviää. Kohta tulikin SASilta tekstiviesti, että Köpiksen kone lähtee portilta 5A. No siirryin sinne sitten oottelemmaan. Sitten kun ihmisiä alettiin lastata koneeseen, tuli mieleen, että jaa, mullahan ei ole mitään boarding passia tälle lennolle...menin siihen tiskille sitten ja kerroin, että Düsseldorfiin pitäis päästä. Täti sanoi, että tää kone menee Kööpenhaminaan. Johon mää sitten näyttämään tekstiviestiä. Virkailija otti kännykkäni ja kysyi sukunimen ja hetken näpytteli. Sitten hän ojensi semmoisen Citymarketin lihatiskijonotuslapun kokoisen lappusen, jossa oli paikkanumero Köpiksen koneeseen. Sillä sitten sisälle ja siinä tuli eka kertaa mieleen, että missähän mun matkatavarat mahtaa seilata? Noo, onneksi lääkkeet ja elektroniikkalaturit on repussa ja hammasharjakin taitaa olla. Jotta hätäkös tässä. Onhan se kiva käydä välillä Tanskassakin. Kai mut sit oli reititetty tälle lennolle, en kai muuten tässä istuisi. Harmi, kun SASilla ei ole wifiä, ei pääse heti kertomaan facebookkiin seikkailuista Pohjoismaiden ilmatilassa :-D. 

Tämän jätin taakse...


...ja tähän joudun tyytymään.


2 kommenttia:

  1. Mä oonki aina tuumaillu, että mitä selitettävää niillä ihmisillä on jotka jää siihen boardingjonoon tiskille porisemaan (lue tukkeeksi ;-))

    VastaaPoista
  2. Joo, tämmöistä se taitaa olla, kun ei jakseta ottaa asioista selevää, vaan poukkoillaan miten sattuu. Ja aiheutetaan pahennusta kanssamatkustajissa. Minä oon yleensä ollut se, joka kipristelee hampaita kaiken maailman törppojen takia, vaihtelua ihan näinkin päin :-D!

    VastaaPoista