lauantai 16. maaliskuuta 2013

Auringossa lähdetään lomalle!

Unelmien matka New Yorkiin on alkanut. Paimion kohdalla Turku-Helsinki -moottoritiellä saatiin nauttia näin mahtavasta auringonpaisteessa. Ihan kuuma suorastaan tuli autossa - loman tuntua ilmassa!

Matkalla ollaan pala kerrallaan: ensin suunnistetaan tuttuun tapaan Lentoparkkiin ja siitä sitten tavaroinemme terminaali kakkoseen bussikyydillä.  Lähtöselvitys on jo tehty kotona, eli edessä on vain laukkujen vieminen ruumakuljetukseen ja turvatarkastus. Sen jälkeen onkin vähän vielä epäselvää, mitä tapahtuu, kun lennetään Euroopan ulkopuolelle. Eiköhän se selviä. Ripsiväriä ainakin meinaan ostaa tax freestä.

Ajatukset on olleet tulevassa matkassa jo pitkään. Tänään etsin tietoa St. Patricks dayn tapahtumista, ja huomasin, että vaikka juhlapäivä on 17. maaliskuuta, eli huomenna, niin koska se sattuu sunnuntaiksi, kekkerit pidetään jo lauantaina. Me olemme silloin tukevasti Atlantin yläpuolella. Paraati jää näkemättä ja Guinnesit juomatta. No huomenna kirkkoon sitten, mahdollisesti Brooklyn
Tabernacle Church kuuluisine kuoroineen on kohteemme. http://www.brooklyntabernacle.org/

Ikäväkseni löysin myös tiedon netistä, että Ellis Island ja Vapaudenpatsas on suljettu Sandy-myrskyn tuhojen takia. Ellis Island tuntui kiehtovalta kohteelta, onhan sitä kautta saapunut Uuteen Maailmaan satojatuhansia siirtolaisia uuden, onnellisemman elämän toivossa. Sinne emme nyt sitten pääse, mutta eiköhän jotain muuta kiinnostavaa tekemistä löydy. Ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti